B25TH i V25

 

 

Univerzalni izmenjivač za toplotne pumpe B25TH

 

Najčešće korišteni pločasti izmenjivači toplote u toplotnim pumpama su B25TH. Fleksibilnost ovog izmenjivača nam pruža odlične rezultate kako na kondenzatorskoj tako i na isparivačkoj strani toplotne pumpe. Osim u sistemima gde se razmenjuju toplote između freona i vode, ti isti izmenjivači se mogu koristiti i za razmenu toplote između dve vode kao na primer za pasivno hlađenje.

 

 

Isparivač V25TH

 

V25TH, lemljeni pločasti izmenjivač toplote je dizajniran kao isparivačZa maksimalne rezultate isparenja, iz univerzalnog modela izmenjivača B25TH, urađena je i izvedba V25TH sa prstenjem za pravilnu raspodelu freona u isparivaču. Na ovaj način se postižu višlja isparenja sa manjim protocima vode. 

 

 

 

Konekcije izmenjivača B25TH i V25TH

 

                                                         

Standardni konektori kod izmenjivača toplote B25TH i V25TH jesu fi 22mm za varenje (F1, F3) i 1"  konektori na vodenoj strani (F2, F4). Na slici možete da vidite konektor na varenje kao i navojni konektor sa spoljnim navojem. Osim standardnih izvedbi konektora moguće je poručiti i konektore odgovarajući zahtevu projekta, npr 4x1" sa spoljnim navojem

 

 

 

 

Tehnička dokumentacija:
 
(ovde možete da skinete tehničku dokumentaciju za izmenjivače)
 

 

Cena izmenjivača serije B25 i V25 - Web Shop Lumen
 
Na linku ispod možete da pogledate naše maloprodajne cene za B25 i V25 izmenjivače toplote kao i ostalu prateću opremu za toplotne pumpe. Za najbolju cenu pozovite našu službu prodaje sa kontakt stranice.

 

 

Pratite nas!

Kontakt

Lumen d.o.o.

Matije Gupca 62. 24000 Subotica, Srbija

Tel: +381 (0)24/527 - 050

Tel: +381 (0)24/553 - 878

e-mail: prodaja@lumen.rs

Lokacija

From Address:
or Map